Over ChatLicense

Happy Cyber Vibes

ChatLicense is een app voor kinderen én hun ouders. We begeleiden jullie samen in de (nieuwe) online wereld met als doel happy cyber vibes voor iedereen. Dit doen we door kennis te delen en training en verbinding te faciliteren. Alles op dé plek waar het om draait: de mobiele telefoon.

Cruciale nieuwe stap

Met ChatLicense voegen we een cruciale stap toe aan de komst van de mobiele telefoon in het leven. Een moment dat voor veel kinderen plaatsvindt op de basisschool.

Deze nieuwe stap is inhoudelijk gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde leermethode van onze partner Movez Lab van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met de app brengen we deze leermethode tot leven. Verbinding staat centraal. Want onderzoek laat zien dat goed contact tussen ouder en kind de juiste basis is om slim en veilig online te kunnen zijn. Daarom ga je als kind én ouder aan de slag met ChatLicense. Zodat jullie samen – met ons als kompas – op pad kunnen in de online wereld.

Download, scroll,
swipe, share & like!

Over de app

Een unieke combinatie van content

De smartphone experience game bevat een unieke combinatie van content waarin educatie, training en modeleren centraal staan.

Voor de inhoud werken we samen met gamers, comedians, kinderboekenschrijvers, filmmakers en specialisten in psychologie en cybersecurity.

En om er zeker van te zijn dat we de juiste snaar raken werken we nauw samen met universitaire onderzoekers in mediawijs gedrag en een community van ouders en kinderen die input en feedback geven.

Ons team

Nieuws, updates en leuke info!