Community

15 februari 2024

ChatLicense is sinds begin dit jaar lid van Social Enterprise NL; het netwerk voor sociale ondernemers. Voor ons een logische stap om nog meer samen op te trekken met instanties in Nederland die als doel hebben om social ondernemen dé norm te maken. Want samen kunnen we beter werken aan maatschappelijke veranderingen.

Wat is een sociale onderneming?

In het kort: “Sociaal ondernemers zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De maatschappelijke missie staat bij hen voorop (impact first!). Net als gewone bedrijven leveren sociale ondernemingen producten of diensten. Het heeft dus een verdienmodel, maar ziet winst als middel en niet als doel.”

Missie ChatLicense

ChatLicense is meer dan een app; we brengen een beweging op gang waarbij we gezinnen samen nieuwe dingen leren én betere communicatie faciliteren zodat ze leuker, veiliger en slimmer online kunnen. Waar en hoe dan ook. Door de standaard te zetten voor productieve en educatieve gesprekken vanaf het moment dat kinderen hun eerste smartphone gaan gebruiken, willen we een blijvende impact hebben op de levens van gezinnen over de hele wereld. We werken samen met iedereen die met ons vorm wil geven aan de toekomst van gezinnen en maatschappelijk welzijn.

Nieuws, updates en leuke info!