Krijg nu gratis dé 10 gouden regels voor de eerste smartphone van je kind. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Over de App

Samen slim online

Families gaan slimmer en veiliger online met ChatLicense. Met de eerste smartphone halen kids eerst een "zwemdiploma" voor de smartphone met een educatieve game. Ouders lezen alles op één plek over wat er bij komt kijken en wat ze kunnen. Zo gaan jullie samen slim online!

Voor kids

Op pad in ChatCity

We nemen je mee in de online wereld die komt kijken bij jouw (eerste) telefoon. Je gaat op pad in ChatCity en leert via een unieke combinatie van content (animaties, uitlegvideo’s, video’s en quizzes) het hele jaar door over hoe jij je telefoon de baas blijft.

Hoe ga je veilig online? Hoe kan een berichtje over komen, welke foto deel je wel en welke niet? Hoe game je? Welke linkjes moet je vooral NIET aanklikken? Is iets echt of nep online en welke invloed hebben influencers en AI?

Check of jij al goed bezig bent!
Voor (groot)ouders

Weet wat er speelt

Hoe zorg je dat het goed gaat met je kids als ze wél online zijn? Gedraagt jouw kind zich veilig online, sociaal en creatief? Op het Parent Platform krijg je zelf alle informatie die nodig is om je kind te kunnen helpen met zijn online wereld en je eigen kennis bij te spijkeren. Daarnaast heb je altijd inzicht in de vaardigheden van je kind in ChatCity.

Lees meer over de thema's

First get your ChatLicense, then scroll, swipe, share & like!

Voor tieners

Jouw kompas

De Smartphone Experience Game volgt jouw ervaring; van een startende gebruiker in het eerste jaar groei je naar een meer ervaren tiener daarna. Wij zijn er in die jaren voor je als een kompas. We laten de mooie kant van het internet zien, maar ook realistische scenario’s over shaminghaters op social media, sexting , scamming, oplichting en schermverslaving. Je leert deze situaties herkennen en weet – als het jou overkomt – wat je eraan kan doen.