Bedrijven en Scholen

Samen = beter

Alle basisschool kinderen veilig en slim online met hun mobiel? Samen kunnen we dat doen! Met ChatLicense als dé nieuwe standaard voor verantwoordelijk gebruik van de smartphone helpen we alle gezinnen in Nederland. Een betere start voor kids, een beter begrip voor ouders!

Vouchers inkopen

Onze missie is om ieder kind veiliger en slimmer online om te leren gaan met z’n mobiel. Dat kunnen we niet alleen. Daarom kan je met ons meedoen! Je koopt tegen gereduceerd tarief vouchers voor het jaarabonnement. Dan kunnen jouw klanten, kinderen en/of medewerkers meteen gratis aan de slag!

Happy Cyber Vibes!

First get your ChatLicense, then scroll, swipe, share & like!

Workshops

Van school naar de keukentafel thuis: ChatLicense ondersteunt scholen om gezinnen te helpen omgaan met die eerste mobiele telefoon van hun kinderen. Met de Happy Cyber Vibes workshops leren kids de eerste dingen over veilig en slim omgaan met hun mobiel. Het echte werk gaat thuis verder met de app. Interesse in een workshop voor kids of een ouderavondsessie? Mail ons voor meer informatie.

Juu_juuuuul

08-09-2023

Ik vind de videos en smileys leuk 😍

Izzy

24-09-2023

Dit was zo leuk om te doen! Grappig ook. Kan ik al verder spelen?

Joris

29-09-2023

EIN-DE-LIJK! Top oplossing Als ouder heb je geen keus, die mobiele telefoon moet er komen. We hadden daar wel een onbestemd gevoel over. Deze app geeft ons de context om te snappen waar we onze kinderen aan blootstellen. En geeft ons handvaten om samen deze nieuwe fase in te gaan. ChatLicense, bedankt!  

Moeks8888

16-10-2023

Chatlicense is een musthave voor ieder kind en ouder. Ik kan het zeer aanbevelen 👍

Marielle V

24-10-2023

Geweldige app Mijn twee kinderen zijn er weg van en ik ben zelf ook erg blij met het ouderportaal. De films voor de kinderen zijn ook zeer geschikt om samen te kijken, opent meteen een goed gesprek. Leuk voor zowel mijn zoon, groep 6 met net zijn eerste nieuwe telefoon als voor mijn dochter uit groep 8.

Nutegunray

18-12-2023

Enorme aanwinst! Een hele nuttige, belangrijke en toegankelijke app voor zowel ouder als kind. Wat geweldig dat dit nu beschikbaar is! Steeds wordt kind op een leuke en speelse manier uitgedaagd om een opdracht goed af te ronden. Je hebt als ouder zo veel beter zicht op de online ontwikkeling van je kind, je krijgt bruikbare informatie over de nieuwste ontwikkelingen en tips voor gesprekken aan de keukentafel.

Leerkracht basisonderwijs

02-01-2024

Slimme, leuke en leerzame app! Het omvat precies dát wat kinderen moeten weten en leren. De app geeft realistische situaties weer waar kids in die leeftijdscategorie allemaal mee te maken krijgen. Heel belangrijk voor elk kind met een (nieuwe) smartphone.

Dirk van Bree

13-03-2024

Makkelijk te installeren Hele handige app om je kinderen te leren omgaan met de online app wereld. Het is makkelijk om te installeren met de vlekkeloze onboarding.

Lens 1212

27-05-2024

Must voor elke ouder. Wat een vondst om deze app te ontwikkelen en aan te bieden aan zowel kinderen als hun ouders. Ook voor mij als oma super handig om dit te gebruiken. Je leert op een gemakkelijke manier inzichte te krijgen in hun wereld.