Zakelijk

Samen impact maken

Met ChatLicense willen we dat iedereen happy cyber vibes heeft. Ieder kind moet de mogelijkheid hebben om te leren en direct in een veilige omgeving deze nieuwe vaardigheden te trainen. Iedere ouder moet eenvoudig toegang krijgen tot alle informatie over de online wereld van deze nieuwe generatie. Daar hebben we jou voor nodig!

Inkopen

Je kan bij ons tegen gereduceerd tarief licenties inkopen. Dan kunnen jouw klanten en medewerkers meteen gratis aan de slag! Of doneer licenties aan een goed doel. Samen met goede doelen kunnen we specifieke groepen kinderen en ouders bereiken.

Laten we samen aan de slag gaan!

Juu_juuuuul

08-09-2023

Ik vind de videos en smileys leuk 😍

Izzy

24-09-2023

Dit was zo leuk om te doen! Grappig ook. Kan ik al verder spelen?

Joris

29-09-2023

EIN-DE-LIJK! Top oplossing Als ouder heb je geen keus, die mobiele telefoon moet er komen. We hadden daar wel een onbestemd gevoel over. Deze app geeft ons de context om te snappen waar we onze kinderen aan blootstellen. En geeft ons handvaten om samen deze nieuwe fase in te gaan. ChatLicense, bedankt!  

Moeks8888

16-10-2023

Chatlicense is een musthave voor ieder kind en ouder. Ik kan het zeer aanbevelen 👍

Marielle V

24-10-2023

Geweldige app Mijn twee kinderen zijn er weg van en ik ben zelf ook erg blij met het ouderportaal. De films voor de kinderen zijn ook zeer geschikt om samen te kijken, opent meteen een goed gesprek. Leuk voor zowel mijn zoon, groep 6 met net zijn eerste nieuwe telefoon als voor mijn dochter uit groep 8.